Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

"Στους Αλουέδες της Οικονομίας" – αυτή την Πέμπτη 31/1/2019, 6-8 μμ, στο ‘2510 Radio’: «Βόλος, μια πόλη σε κρίση»


Αυτή την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, 6-8 το απόγευμα, η εκπομπή "Στους Αλουέδες της Οικονομίας" με την Ζωγραφιά Γιακουβάκη και τον Μιχάλη Μπούργο.

Τίτλος: «Βόλος, μια πόλη σε κρίση».




Καλεσμένοι της εκπομπής, ο Μάρκος Βαξεβανόπουλος, διδάκτωρ Γεωλογίας, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Λυόν, μέλος της ‘Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ’, ο Γιώργος Ινεπολόγλου, Φυσικός, μέλος της ‘Επιτροπής για την Καραμπατζάκη’, ο Βασίλης Πέτσης, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, μέλος της ‘Λαϊκής Συνέλευσης Γειτονιάς Αγίου Νεκταρίου’ στο Βόλο και ο Ιορδάνης Στυλίδης, αν. Καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Θα κουβεντιάσουμε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα στην πόλη του Βόλου, τα σημαντικότερα ζητήματα που αναδεικνύονται, τις προκλήσεις και την προοπτική ποτ διαγράφεται. Καύση των απορριμμάτων, στρατηγικές για το δημόσιο χώρο, περίπτωση ‘Καραμπατζάκη’, διαχείριση των πόρων, περιβάλλον, προτεραιότητες του σχεδιασμού, επανάχρηση κλειστών βιομηχανικών χώρων, όπως η Βαμβακουργεία, καθώς και άλλα θέματα που θα προκρίνει η συζήτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕ ΛΙΓΟ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ για την Συντροφιά του Περιβάλλοντος στον Planet

ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο 5 Μαρτίου 2022, σε λίγη ώρα, στις 3 μμ ο Μιχάλης Μπούργος , συντονιστής και κ των ιδρυτών της Συντροφιά του Περιβάλλοντος θα ...