Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Πέμπτη 28/2, 6-8 μμ (& μετά!) & Παρασκευή 2-4 μμ, στους ‘Αλουέδες της Οικονομίας’: Διήμερα Κρητικό Τσίκνισμα – Υποδοχή του Μάρτη


Διήμερο «ταξίδι» στην κρητική παράδοση, πολιτισμό και ταυτότητα θα κάνουν οι ‘Αλουέδες της Οικονομίας’ αυτή την Πέμπτη - τσικνοπέμπτη και την Παρασκευή - πρώτη μέρα του Μάρτη.

Η Ζωγραφιά (Έφη) Γιακουβάκη και ο Μιχάλης Μπούργος, στο .2510 Radio, φιλοξενούν:




·         Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, 6-8 το απόγευμα, την εκπομπή ‘Βιάννος, ένας ξεχωριστός τόπος – πηγή πολιτισμού της Κρήτης’. Μαζί τους οι (αλφαβητικά): Γιώργος Γεροντής, τραγουδοποιός, Χρυσούλα Γουρνιεζάκη, μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Δήμου Βιάννου και ερευνήτρια κρητικής γαστρονομίας, πάτερ Αντρέας Κόκκινος, εμπνευστής του ‘Σπιτιού του Βοσκού’,  Παύλος Μπαριτάκης, Δήμαρχος Βιάννου, Γιώργος Μπαρμπαγαδάκης, πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Άρβης, Εύη Παπαδάκη, ραδιοφωνική παραγωγός, Μανώλης Χνάρης, δάσκαλος παραδοσιακών κρητικών χορών και λαογραφίας, πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου Λάζ. και Μαν. Χνάρης. Ζωντανή μουσική από τον Γιώργο Γεροντή.

·         Συνεχίζουμε και τσικνίζουμε μετά τις 8, δίπλα, στην παραδοσιακή και διαχρονική ταβέρνα Δούρειος Ίππος της Κωλέττη.

·         Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019, 2-4 το απόγευμα, υποδεχόμαστε τον Μάρτη με ένα αφιέρωμα στην αυθεντική μουσική παράδοση της Κρήτης, με ζωντανή μουσική από το μουσικό συγκρότημα του Γρηγόρη Σαμόλη. Μαζί του και ο Στέλιος Παπαδάκης (λαούτο), ο Γιώργος Μπαλτσάκης (κιθάρα) και ο Κώστας Ζεμπίλης (κρουστά).

Σας περιμένουμε με περιμένουμε με αποκριάτικη και παρεϊστικη διάθεση!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕ ΛΙΓΟ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ για την Συντροφιά του Περιβάλλοντος στον Planet

ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο 5 Μαρτίου 2022, σε λίγη ώρα, στις 3 μμ ο Μιχάλης Μπούργος , συντονιστής και κ των ιδρυτών της Συντροφιά του Περιβάλλοντος θα ...