Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Διήμερο αφιέρωμα στον Κρητικό Πολιτισμό, στους ‘Αλουέδες της Οικονομίας: Εκπομπή Παρασκευής 1/3/2019 - ‘Κρήτη - Πολιτισμός, Μουσικές και Γαστρονομία’


Διήμερο «ταξίδι» στην κρητική παράδοση, πολιτισμό και ταυτότητα έκαναν οι ‘Αλουέδες της Οικονομίας’ την Τσικνοπέμπτη και την Παρασκευή - πρώτη μέρα του Μάρτη. Με τον τίτλο: ‘Διήμερο Κρητικό Τσίκνισμα – Υποδοχή του Μάρτη’.




Εκπομπή Παρασκευής 1 Μαρτίου 2019, πρώτης μέρας του Μάρτη και της Άνοιξης: η Ζωγραφιά (Έφη) Γιακουβάκη και ο Μιχάλης Μπούργος, στο 2510 Radio παρουσιάζουν υποδέχονται τον Μάρτη και παρουσιάζουν την δεύτερη εκπομπή του διημέρου. Τίτλος της δεύτερης Εκπομπής: Κρήτη - Πολιτισμός, Μουσικές και Γαστρονομία’’. 


Ένα χαρούμενο αφιέρωμα στην αυθεντική μουσική παράδοση της Κρήτης. Ζωντανά, στο στούντιο του 2510 παίζει το μουσικό συγκρότημα του Γρηγόρη Σαμόλη. Μαζί του και ο Στέλιος Παπαδάκης (λαούτο) και ο Γιώργος Μπαλτσάκης (κιθάρα).

Κουβεντιάζουμε (αλφαβητικά) με την Χρυσούλα Γουρνιεζάκη, μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Δήμου Βιάννου και ερευνήτρια κρητικής γαστρονομίας, τον Γιώργο Μαρκαντώνη, γραμματέα του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου και την Εύη Παπαδάκη, δημοσιογράφο από την Κρήτη και ραδιοφωνική παραγωγό.



Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ



Τους ‘Αλουέδες της Οικονομίας’ μπορείτε να τους παρακολουθείτε ζωντανά κάθε Πέμπτη, 6-8 το απόγευμα, στο RADIO 2510.


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕ ΛΙΓΟ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ για την Συντροφιά του Περιβάλλοντος στον Planet

ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο 5 Μαρτίου 2022, σε λίγη ώρα, στις 3 μμ ο Μιχάλης Μπούργος , συντονιστής και κ των ιδρυτών της Συντροφιά του Περιβάλλοντος θα ...